

De Callebaut Crispearls™ Ruby zijn heerlijke glanzende pareltjes van 3-4mm met uitzonderlijke rozerode kleur, een intense fruitige smaak en een knapperige kern van getoaste biscuit.
De Callebaut Crispearls™ Ruby zijn heerlijke glanzende pareltjes van 3-4mm met uitzonderlijke rozerode kleur, een intense fruitige smaak en een knapperige kern van getoaste biscuit. De Ruby chocolade wordt gemaakt van de befaamde 'Ruby cacaoboon' en wordt ook wel de 4e chocolade genoemd. Strooi deze luxe parels over wafels, taarten, desserts, cupcakes of andere lekkernijen om ze te verrijken met een luxe uitstraling en een extra bijzondere smaakbeleving. Als ze in chocolademousse, ijs of bavarois worden gemixt, zorgen ze voor een knapperige chocoladetextuur in uw dessert en blijven ze krokant. Kortom een kwalitatief hoogwaardig, exclusief en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!
Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken!
Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Crepes, Poffertjes
(topping, garneren)
Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren)
Gebak, Taarten, Cupcakes, Desserts en nog veel meer.
(topping, garneren)
Chocoladecouverture 84.0% (suiker, cacaoboter, magere MELK poeder, volle MELK poeder, cacaomassa, emulgator: SOJA lecithine, voedingszuur: citroenzuur, natuurlijk vanille aroma) krokante granen (TARWE meel, suiker, TARWE moutmeel, zetmeel (TARWE), rijsmiddel: E500ii, zout, cacaoboter, natuurlijk vanille aroma), glucosestroop, suiker, glansmiddel: E414, gemodificeerd zetmeel, plantaardig vet (kokosnoot)
Energie: 532 kCal / 2224 kJ
Koolhydraten: 53g
waarvan suikers: 44g
Vetten: 30,6g
waarvan verzadigde vetzuren 18g
Eiwitten: 9,2g
Zout: 0,64 g