Callebaut Melk Chocolade Callets 1kg

€ 13,49 excl. btw.
€ 14,70 incl. btw.

De Callebaut melk chocolade druppels No. 823 is zonder twijfel de meest veelzijdige en lekkerste melkchocolade die er is! Dit recept nr. 823 van Callebaut kenmerkt zich door een diepe, warme en zachte cacaosmaak met zoete caramel accenten. Door de handige kleine 'callets' (druppels) is de melk chocolade eenvoudig te smelten en verwerken.

Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

0 1 2 3 4
0/5 - 0 beoordelingen

  Schrijf een review Bekijk reviews Bekijk reviews
Omschrijving

Melk Chocolade Druppels

Merk: Callebaut® | Type: Recipe N° 823 | Inhoud: 1 kg

De Callebaut melk chocolade druppels No. 823 is zonder twijfel de meest veelzijdige en lekkerste melkchocolade die er is! Dit recept nr. 823 van Callebaut kenmerkt zich door een diepe, warme en zachte cacaosmaak met zoete caramel accenten. Door de handige kleine 'callets' (druppels) is de melk chocolade eenvoudig te smelten en verwerken. Je kunt de Callebaut melkchocolade callets voor vele toepassingen gebruiken zoals o.a. als topping voor alle soorten wafels, crêpes, poffertjes of fruitsticks. Maar je kunt er natuurlijk ook chocolademelk, bonbons of chocoladerepen mee maken. Daarnaast is hij door zijn medium vloeibaarheid ook zeer geschikt voor de chocoladefontein. Kortom een kwalitatief hoogwaardig en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!

Callebaut®

Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier over de hele wereld wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken! 

Toepassingen

Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Stroopwafels, Crepes, Poffertjes, Fruit, Koekjes etc.
(topping, glazuren, omhullen, garneren)

Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren, op smaak brengen)

Chocoladefontein
(topping)

Gebak, Desserts, Bavarois, Custardpudding, Kwark, Ganaches, Glazuur, Mousse
(topping, garneren, op smaak brengen)

Banket, Bonbons, Caramel, Chocolade clusters & smeersels, Ganache, Mendiants, Truffels
(omhulling, holfiguren & pralines mouleren, drageren, spuitdecoratie, sprayen (airbrush), op smaak brengen)

Dranken, Chocolademelk
(op smaak brengen)

Ingrediënten

Suiker, Cacaoboter, Volle melkpoeder, Cacaomassa, Emulgator: sojalecithine, Natuurlijk vanille aroma

Voedingswaarde per 100gr

Energie:  563 kCal / 2.356 kJ
Vetten: 36,1 g
  waarvan verzadigde vetten: 22,9 g
Koolhydraten: 50,9 g
 waarvan suikers: 50 g
Eiwitten: 7 g
Zout: 0,2 g

Bewaren

Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
De producten moeten bewaard worden in een schone-, droge- (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving.


Productdetails

823-E1-U68

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5