• Nieuw

Callebaut Pure Chocolade Callets 1kg

€ 10,30 incl. btw.
€ 9,45 excl. btw.

Deze Callebaut pure chocolade is zonder twijfel de meest veelzijdige en lekkerste pure chocolade die er is! Net als alle andere ‘finest Belgian chocolates’ van Callebaut is ook deze Recipe N° 811 gemaakt van het kenmerkende, in Wieze geproduceerde cacaomengsel. Door de handige kleine 'callets' (druppels) is de chocolade eenvoudig te smelten en verwerken.

Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

0 1 2 3 4
0/5 - 0 beoordelingen

  Schrijf een review Bekijk reviews Bekijk reviews

Let op! Het is i.v.m. de feestdagen erg druk bij PostNL waardoor leveringen er langer over kunnen doen dan normaal! Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip.

Make your own LUXE DESSERT

Callebaut Pure Chocolade Callets 1kg

Merk: Callebaut® | Type: Recipe N° 811 | Inhoud: 1 kg

Deze Callebaut pure chocolade is zonder twijfel de meest veelzijdige en lekkerste pure chocolade die er is! Net als alle andere ‘finest Belgian chocolates’ van Callebaut is ook deze Recipe N° 811 gemaakt van het kenmerkende, in Wieze geproduceerde cacaomengsel. Door de gehele cacaobonen te roosteren ontstaat deze unieke volle chocolade met een rijke cacaosmaak met fijne, fruitige accenten. Door de handige kleine 'callets' (druppels) is de chocolade eenvoudig te smelten en verwerken.  Je kunt de Callebaut melkchocolade callets voor legio toepassingen gebruiken zoals o.a. als topping voor alle soorten wafels, crêpes, poffertjes of fruitsticks. Maar je kunt er natuurlijk ook chocolademelk, bonbons of chocoladerepen mee maken. Daarnaast is hij door zijn medium vloeibaarheid ook zeer geschikt voor de chocoladefontein. Kortom een kwalitatief hoogwaardig en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!

Callebaut®

Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier over de hele wereld wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken! 

Toepassingen

Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Stroopwafels, Crepes, Poffertjes, Fruit, Koekjes etc.
(topping, glazuren, omhullen, garneren)

Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren, op smaak brengen)

Chocoladefontein
(topping)

Gebak, Desserts, Bavarois, Custardpudding, Kwark, Ganaches, Glazuur, Mousse
(topping, garneren, op smaak brengen)

Banket, Bonbons, Caramel, Chocolade clusters & smeersels, Ganache, Mendiants, Truffels
(omhulling, holfiguren & pralines mouleren, drageren, spuitdecoratie, sprayen (airbrush), op smaak brengen)

Dranken, Chocolademelk
(op smaak brengen)

Ingrediënten

Suiker 36,0%; cacaomassa 22,0%; cacaoboter 20,0%; volle melkpoeder 14,5%; magere melkpoeder 6,0%; emulgator: sojalecithine <1%; natuurlijk vanille aroma <1%

Voedingswaarde per 100gr

Energie: 2331 kj/557 kcal
Vetten: 36,4 g
 waarvan verzadigde vetzuren: 21,9 g
Koolhydraten: 46,2 g
 waarvan suikers: 44,7 g
Eiwitten: 8,5 g
Zout: 0,20 g

Bewaren

Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
De producten moeten bewaard worden in een schone-, droge- (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving.

811-E1-U68

Specifieke referenties

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5