Lolly Wafel Mix 10kg

€ 40,60 incl. btw.
€ 37,25 excl. btw.

Met deze professionele complete mix voor lollywafels bak je de lekkerste lolly wafels op 'n stokje. Het werkt heel eenvoudig want je hoeft alleen maar water toe te voegen, even mixen en je kunt direct beginnen met bakken van wafel lolly's. Verpakt in 1 grote zak van 10kg.

Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

0 1 2 3 4
5,00/5 - 2 beoordelingen

  Schrijf een review Bekijk reviews Bekijk reviews

Lolly Wafel Mix 10kg

  

Bak met deze professionele complete en dus kant-en-klare wafelmix de lekkerste lolly wafels, ook wel beken als de 'wafel op een stokje' (waffle on a stick). De mix is kant-en-klaar dus je hoeft er alleen nog maar water aan toe te voegen, even mixen en je kunt direct beginnen met bakken! Deze wafellolly mix heeft een authentieke wafelsmaak met een heerlijk vleugje vanille. Deze verpakking van 1 grote zak van 10kg is speciaal voor de prijsbewuste ondernemer die het maximale rendement wil behalen.

 

Benodigdheden:
Wafelmix & water

 

Verbruik per kg wafelmix:
20 - 25 Lolly Wafels


Inhoud: 10 kg ℮

FC.BMX.WAF.10.LW

Specifieke referenties

Beoordelingen Beoordelingen (2)

Gebaseerd op 2 beoordelingen - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Verreweg de lekkerste mix van alle mixen die ik heb getest. Deze wafel is al lekker zonder iets erop en valt ook zeer goed in de smaak bij klanten. Ik kan deze mix dus echt aanbevelen voor lollywafels maar ik heb hem ook voor gewone wafels gebruikt en ook daarvoor is hij ook perfect, je hoeft dan alleen wat minder water toe te voegen.


0 1 2 3 4
(5/5

Jouw mening is belangrijk! Je kunt hier jouw recensie achterlaten.