Luikse Suikerwafel mix 1kg

€ 5,65 incl. btw.
€ 5,18 excl. btw.

Heerlijke suikerwafel mix van FunkyChef® voor het bakken van de lekkerste échte Belgische suiker wafels. Onze Luikse wafel mix is helemaal compleet inclusief P4 suikerparels waar je alleen nog maar water toe te voegen. 

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
10 € 5,33 Tot € 3,16
Aantal
Op voorraad

Totale waardering  Totale waardering :

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 beoordeling

  Schrijf een review Bekijk reviews Bekijk reviews

Luikse wafel - Suikerwafel mix

De suikerwafel, ook wel bekend als de Belgische suikerwafel of Luikse wafel (Gaufre de Liège) komt oorspronkelijk uit de Belgische plaats Luik. een Luikse wafel is zwaarder van structuur dan bijvoorbeeld een Brusselse wafel, daarbij worden er grote suikerparels is het deeg verwerkt waardoor deze wafel veel zoeter van smaak is. Hier heeft hij dan ook de naam 'suikerwafel' aan te danken. Omdat het deeg vrij dik en je het als een deegbal tussen een wafelijzer plat bakt kun je een Luikse wafel goed herkennen aan de ronde of ovale vorm. Je hoeft aan deze complete en kant-en-klare suikerwafelmix inclusief suikerparels van FunkyChef® alleen maar water toe te voegen, even mixen en je kunt direct beginnen met bakken. 

 

Benodigdheden: suikerwafelmix & water
Opbrengst per kg wafelmix: 17 suikerwafels
Inhoud: 1kg ℮

FC.BMX.SKR.1

Specifieke referenties

Beoordelingen Beoordelingen (1)

Gebaseerd op 1 beoordeling - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Lekkere wafels,ijzer blijft niet helemaal schoon door de suiker. Eén dag na het bakken smaken ze perfect , net na het bakken een beetje harder en droger maar de dag erna zijn ze perfect.