Verzending binnen Nederland

PostNL + track & trace
Wij versturen je bestelling per PostNL en je krijgt van ons een track & trace om de bestelling te kunnen volgen.
 
Verzendkosten
€ 6,95 incl. btw per 23kg
(€ 5,74 excl. btw)
 
Levertijd
Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld? Volgende dag geleverd!*
 

* Levertijden niet gegarandeerd!

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL dus daarom zijn levertijden niet gegarandeerd. In 9 van de 10 van de gevallen verloopt alles gewoon zoals gepland maar het kan dus een enkele keer voorkomen dat een pakket vertraging oploopt.
 
Daarnaast kan het, als gevolg van piekdrukte in het magazijn, ook voorkomen dat de verwerking van orders naar de volgende werkdag wordt doorgeschoven. Wij adviseren je dan ook om tijdig je inkopen te doen en het niet op het laatste moment aan te laten komen!

 

Verzending naar België

PostNL Int. Pakket + track & trace
Wij versturen je bestelling per PostNL internationale pakketpost en je krijgt van ons een track & trace om de bestelling te kunnen volgen.
 
Verzendkosten
€ 7,95 incl. btw
per 23kg
(€ 6,57 excl. btw)
 
Levertijd
Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld? Volgende dag geleverd!* 
 

Other EU Countries

We ship to all EU countries. Is your country not listed in the ordering process? Please contact us!

Export (Worldwide)

We do not ship outside the EU.

 

Retourneren

Conform de 'wet koop op afstand' kunnen consumenten (particuliere klanten) de geleverde goederen, of een deel daarvan, binnen een zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. Je krijgt van ons dan het aankoopbedrag terug.

Vanwege voedselveiligheid, houdbaarheid en/of specifieke bewaarvoorschriften kunnen producten zoals bakmixen, toppings, disposables en foodgrade stokken niet geretourneerd worden!

Je kunt overige goederen alléén retourneren wanneer deze ongebruikt zijn, en verpakt in de originele verpakking, inclusief accessoires en bijbehorende documentatie. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wanneer je goederen retour wilt sturen dien je ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen via het contactformulier op de website. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending dus je moet de producten op dusdanige wijze verpakken zodat deze niet kunnen beschadigd kunnen raken tijdens het transport.