Verzending binnen Nederland

DHL + track & trace
Wij versturen je bestelling per DHL en je krijgt van ons een track & trace om de bestelling te kunnen volgen.
 
Verzendkosten
€ 6,20 excl. btw per pakket tot 23kg
 
Levertijd
Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verstuurd, levertijd ca. 1-2 werkdagen*
 

* Levertijden niet gegarandeerd!

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van DHL dus daarom zijn levertijden niet gegarandeerd. Het kan dus voorkomen dat een pakket er langer over doet.
 
Daarnaast kan het, als gevolg van piekdrukte in het magazijn, ook voorkomen dat de verwerking van orders naar de volgende werkdag wordt doorgeschoven. Wij adviseren je dan ook om tijdig je inkopen te doen en het niet op het laatste moment aan te laten komen!

 

Verzending naar België

DHL Pakket + track & trace
Wij versturen je bestelling per DHL internationale pakketpost en je krijgt van ons een track & trace om de bestelling te kunnen volgen.
 
Verzendkosten
€ 7,40 excl. btw
per pakket tot 23kg
 
Levertijd
Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verstuurd, levertijd ca. 1-3 werkdagen*
 

Other EU Countries

We ship to all EU countries. Is your country not listed in the ordering process? Please contact us!

Export (Worldwide)

We do not ship outside the EU.

 

Retourneren

Conform de 'wet koop op afstand' kunnen consumenten (particuliere klanten) de geleverde goederen, of een deel daarvan, binnen een zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. Je krijgt van ons dan het aankoopbedrag terug.

Vanwege voedselveiligheid, houdbaarheid en/of specifieke bewaarvoorschriften kunnen producten zoals bakmixen, toppings, disposables en foodgrade stokken niet geretourneerd worden!

Je kunt overige goederen alléén retourneren wanneer deze ongebruikt zijn, en verpakt in de originele verpakking, inclusief accessoires en bijbehorende documentatie. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wanneer je goederen retour wilt sturen dien je ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen via het contactformulier op de website. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending dus je moet de producten op dusdanige wijze verpakken zodat deze niet kunnen beschadigd kunnen raken tijdens het transport.