Betaalmogelijkheden

Sisow PaymentsMollie Payments

De betaalopties zoals o.a. iDeal, Mister Cash & Sofort betalingen worden verwerkt door Sisow Payments, een van de meest gerenomeerde payment providers van Europa. Hiermee bieden wij optimale veiligheid en betaalgemak. Alle transacties verlopen via een beveiligde (SSL)verbinding. Aan betalingen zijn geen extra kosten verbonden, deze nemen wij voor onze rekening!

 

Bankoverschrijving

Je betaalt het totaalbedrag van je bestelling vooraf via een bankoverschrijving. Zodra je de bestelling hebt geplaatst sturen we je een email met de benodigde betaalgegevens voor de bankoverschrijving. Op het moment dat we de betaling hebben ontvangen zullen we je bestelling verwerken. Let op! Omdat de betaling van een bankoverschrijving, zodra deze is bijgeschreven, niet automatisch wordt verwerkt in ons logistieke systeem moet je rekening houden met een vertraging van 1 werkdag voordat je bestelling verwerkt zal worden.

 

iDealiDeal

Je kunt bij ons makkelijk en veilig betalen via iDeal. Wanneer je tijdens het bestelproces kiest voor iDeal dan word je via Mollie Payments doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Zodra de betaling is voltooid keer je terug naar onze site. Je kunt dan meteen je factuur inzien of downloaden vanuit je persoonlijke account. Wij houden je vervolgens per email op de hoogte van de status van je bestelling.


PayPalPayPal

Vanuit het besteloverzicht word je doorgeleid naar de beveiligde omgeving van PayPal. Daar kun je met slechts enkele klikken de betaling voltooien, waarna je weer terugkeert naar onze site. Mocht je nog geen PayPal account hebben dan kunt u in het bestelproces een nieuw account aanmaken. Dit is zeer eenvoudig! Je kunt er ook voor kiezen om zonder account af te rekenen via PayPal

 

Mister Cash

Speciaal voor onze zuiderburen bieden wij de mogelijk om te betalen met 'Mister Cash'. Wanneer je tijdens het bestelproces kiest voor Mister Cash dan word je via Mollie Payments doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Bancontact. Zodra de betaling is voltooid keer je terug naar onze site. Je kunt dan meteen je factuur inzien of downloaden vanuit je persoonlijke account. Wij houden je vervolgens per email op de hoogte van de status van je bestelling.

 

SofortBankingSofortbanking

Voor klanten uit België en Duitsland bestaat de mogelijkheid te betalen met SofortBanking, voorheen bekend als DIRECTebanking en is eigenlijk de variant van iDeal voor de niet-Nederlandse klanten. Wanneer je tijdens het bestelproces kiest voor 'Sofort' dan word je via Mollie Payments doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Zodra de betaling is voltooid keer je terug naar onze site. Je kunt dan meteen je factuur inzien of downloaden vanuit je persoonlijke account. Wij houden je vervolgens per email op de hoogte van de status van je bestelling.