Wij kunnen voor zakelijke klanten die buiten Nederland én binnen de EU zijn gevestigd de BTW verleggen.

Voorwaarden voor het verleggen van de BTW:
1. Je hebt een geldig BTW-nummer.
2. De 1e bestelling wordt geleverd op het registratieadres van het BTW-nummer.
(Check hier je BTW registratie)

Let op!
Wij zullen bij nieuwe klanten altijd, alvorens uitlevering, de bedrijfsgegevens, BTW-nummer en het afleveradres controleren. Wanneer je afwijkende gegevens opgeeft dan zullen we hierover contact opnemen om dit te wijzigen. Houd er rekening mee dat je bestelling hierdoor mogelijk vertraging kan oplopen! 

Waarom de 1e bestelling alleen leveren op het BTW registratieadres?
Wij zijn als verkopende partij verantwoordelijk voor de ingehouden BTW. Door de 1e bestelling te leveren op het registratieadres van het BTW-nummer kunnen wij verifiëren dat diegene die besteld ook daadwerkelijk de legitieme houder van het opgegeven BTW-nummer is. Bij vervolgleveringen mag er wel op een afwijkend afleveradres worden geleverd.

Hoe werkt het?
Wanneer je bij het afleveradres je bedrijfsnaam en het BTW-nummer invoert dan wordt de BTW automatisch ingehouden in je winkelwagen. 

Let op! Vul het BTW-nummer inclusief de landcode in en gebruik HOOFDLETTERS en GEEN PUNTEN of SPATIES (Voorbeeld: BE0123456789).

Ons systeem controleert het BTW nummer direct in de VIES database van de EU. Wanneer het BTW nummer niet geldig is of niet volgens het bovenstaande format is ingevuld dan zul je een foutmelding krijgen en het afleveradres niet op kunnen slaan.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!