

De Callebaut Crispearls™ witte chocolade zijn heerlijke glanzende chocolade pareltjes van 3-4mm met een krokante kern van koek. Strooi deze luxe parels over wafels, taarten, desserts, cupcakes of andere lekkernijen om ze te verrijken met een luxe uitstraling en een extra bijzondere smaakbeleving.
De Callebaut Crispearls™ witte chocolade zijn heerlijke glanzende chocolade pareltjes van 3-4mm met een krokante kern van koek. Deze kleine parels van heerlijke W2 chocolade hebben een intense chocoladesmaak met opmerkelijke toetsen van geroosterde cacao en een knapperige kern van getoaste biscuit. Strooi deze luxe parels over wafels, taarten, desserts, cupcakes of andere lekkernijen om ze te verrijken met een luxe uitstraling en een extra bijzondere smaakbeleving. Mix je de parels door chocolademousse, ijs of bavarois, dan zorgen ze voor een knapperige chocoladetextuur in je dessert en blijven ze krokant. Kortom een kwalitatief hoogwaardig, exclusief en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!
Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken!
Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Crepes, Poffertjes
(topping, garneren)
Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren)
Gebak, Taarten, Cupcakes, Desserts, Bavarois en nog veel meer!
(topping, garneren)
Witte chocolade 84.0% (suiker, cacaoboter, volle MELK poeder, weipoeder (MELK), emulgator: SOJA lecithine, natuurlijk vanille aroma), krokante granen (TARWE meel, suiker, TARWE moutmeel, zetmeel (TARWE), rijsmiddel: E500ii, zout, cacaoboter, natuurlijk vanille aroma), glucosestroop, suiker, glansmiddel: E414, gemodificeerd zetmeel, plantaardig vet (kokosnoot).
Energie: 507 kCal / 2122 kJ
Koolhydraten: 65g
waarvan suikers: 56g
Vetten: 24,7g
waarvan verzadigde vetzuren 15g
Eiwitten: 5,3g
Zout: 0,64 g