

De Callebaut Ruby is een ware smaaksensatie van romige chocolade met een heerlijke fruitige smaak. De Ruby RB1 chocolade is een puur product van de cacaoboon en bevat geen toegevoegde kleurstoffen of fruitaroma’s. Door de handige druppels (callets) is deze fruitige chocolade eenvoudig te smelten en verwerken.
De Callebaut Ruby is een ware smaaksensatie van romige chocolade met een heerlijke fruitige smaak! De Ruby RB1 chocolade is een puur product van de cacaoboon en bevat geen toegevoegde kleurstoffen of fruitaroma’s. Door de handige druppels (callets) is deze fruitige chocolade eenvoudig te smelten en verwerken. Je kunt de Callebaut Ruby RB1 chocolade druppels voor vele toepassingen gebruiken zoals o.a. als topping voor alle soorten wafels, crêpes, poffertjes of fruitsticks. Kortom een kwalitatief hoogwaardig en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!
Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier over de hele wereld wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken!
Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Stroopwafels, Crepes, Poffertjes, Fruit, Koekjes etc.
(topping, glazuren, omhullen, garneren)
Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren, op smaak brengen)
Chocoladefontein
(topping)
Gebak, Desserts, Bavarois, Custardpudding, Kwark, Ganaches, Glazuur, Mousse
(topping, garneren, op smaak brengen)
Banket, Bonbons, Caramel, Chocolade clusters & smeersels, Ganache, Mendiants, Truffels
(omhulling, holfiguren & pralines mouleren, drageren, spuitdecoratie, sprayen (airbrush), op smaak brengen)
Dranken, Chocolademelk
(op smaak brengen)
Suiker, cacaoboter, magere MELK poeder, volle MELK poeder, cacaomassa, emulgator: SOJA lecithine, voedingszuur: citroenzuur, natuurlijk vanille aroma
Energie: 563 kCal / 2356 kJ
Vetten: 35,9 g
waarvan verzadigde vetten: 22 g
Koolhydraten: 50 g
waarvan suikers: 49 g
Eiwitten: 9,3 g
Zout: 0,27 g
Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
De producten moeten bewaard worden in een schone-, droge- (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving.