Onze webwinkel

Funky-Chef.nl is de vernieuwde naam en website van Funky-Kitchen.nl waar je alles kun vinden wat je nodig hebt om aardappel twisters, lollywafels en bubblewafels te maken. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment met de lekkerste professionele bakmixen en diverse foodgrade stokken in alle maten voor oa. de aardappel twister, lollywafel, suikerspin, bbq en nog véél meer!

Wij verkopen aan consumenten maar ook aan professionele afnemers voor oa. evenementen, markten, braderieën, cafetaria’s en restaurants.

Wij zijn dan ook niet voor niets dé funfood specialist van Nederland en België!

Funky-Chef.nl is een website van:

Julianastraat 28
5151 VV Drunen
+31 (0) 647 140 111
mail@studiovortex.nl
www.studiovortex.nl
KvK-nr. 62261037

Klantenservice

Wij zijn telefonisch, via WhatsApp, e-mail of via het contactformulier bereikbaar, van maandag t/m vrijdag, van 11.00 tot 17.00 uur.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

 +31 0 647 140 111

 mail@funky-chef.nl

 Klik voor WhatsApp-chat

 Contactformulier

  • Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld?
    Volgende dag geleverd!
  • Topservice en garantie
  • Levering uit eigen voorraad
  • Eenvoudig & veilig betalen

Disclaimer

Copyright en inhoud

Teksten, lay-out en afbeeldingen en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door Studio Vortex.